Luister
Live
10 januari 2022 - 07:00
Deel dit artikel:

Classic Rally Heeze in de startblokken: schrijf je nu in voor editie 2022!

HEEZE - Op zondag 17 juli 2022 zal de Classic Rally Heeze voor de 10e keer verreden worden. Ook deze keer hebben we hem gepland net voordat de zomervakanties beginnen. We zullen vanzelfsprekend rekening houden met de dan geldende Covid richtlijnen, net als afgelopen jaar.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

We hanteren drie klassen van inschrijving, waardoor we voor elk ervaringsniveau een uitstekend dagprogramma kunnen aanbieden:
- De Élégance klasse is voor de rijders die zonder specifieke voorbereiding op basis van kaartlezen in het routeboek hun traject gaan afleggen. De route gaat over verharde wegen om uw kostbare klassieker te sparen, maar u zult wel zelf moeten bepalen op welke tijd u het beste aankomt bij de route controles!
- De Tour klasse is voor de gevorderde rijders die met het routeboek de optimale route tussen de aangegeven punten bepalen qua afstand en tijd. U rijdt deels over onverhard parcours.
- De Sport klasse biedt de ervaren rally rijder zeer veel uitdaging en u behoort tot de selecte groep om de rally organisatoren ook dit jaar weer te verslaan.

Het maximale aantal deelnemende auto’s is 70 waardoor tijdige inschrijving gewenst is!
Inschrijven zonder zorgen voor een mooie zomerse rally. We lossen dat voor u op met onze Covid Flex garantie. We leven in tijden waar evenementen soms niet door kunnen gaan door overheidsbeperkingen in verband met mogelijke Corona besmettingen en de druk op de zorg.

1 juli beslissing organisatie
In verband met mogelijke coronamaatregelen zal het bestuur op 1 juli 2022 bepalen of de rally door kan gaan op 17 juli. Mocht dat niet kunnen ivm dan geldende beperkingen voorgeschreven door de overheid, kan het zijn dat we een alternatieve datum bepalen.

Herbevestigen of kosteloos annuleren
Als we uitwijken naar een alternatieve datum vragen wij u om uw inschrijving te herbevestigen of u kunt dan kosteloos annuleren.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug