Luister
Live
11 januari 2022 - 07:00
Deel dit artikel:

Sportkampioenen 2020 en 2021 gezocht

HEEZE-LEENDE - De organisatie van het sportgala Heeze-Leende is op zoek naar de sportkampioenen uit de gemeente Heeze-Leende van 2020 en 2021.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Waar jaarlijks een grandioos sportgala georganiseerd wordt om alle sportkampioenen uit de gemeente te huldigen, werden in december de eerste zes Bert Buijsen Awards uitgereikt aan sporters in diverse categorieën. Helaas gebeurde dit aan de voordeur bij de sporter maar had de organisatie dit enorm graag gedaan in een vol Perron, een volle Schammert of volle Valentijn. Helaas is het nog steeds niet mogelijk dit te organiseren maar gaat de sport zo goed als kwaad als het kan gewoon door.

Sporten en bewegen is enorm belangrijk. Daarom zoekt de organisatie van het sportgala alle sporters van jong tot oud die kampioen zijn geworden in 2020 of 2021. Ben jij of ken jij iemand of een team die kampioen is geworden? Stuur een e-mail naar redactie@heeze24.nl met daarin de naam, welke sport er beoefend wordt en wat voor kampioenschap het betrof. Later dit jaar zal de organisatie van het sportgala in samenwerking met de gemeente Heeze-Leende en Heeze-Leende24 de kampioenen huldigen. Hoe dit eruit gaat zien hangt af van de dan geldende regels aangaande corona.

Blijf vooral sporten en bewegen!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug