Luister
muziek
11 juni 2022 - 13:00
Deel dit artikel:

Zesde editie Beachvolleybal in Heeze

Heeze- Na een overweldigend aantal inschrijvingen zijn op dit moment 54 teams toegelaten tot de zesde editie van Beachvolleybal Heeze op 25 en 26 juni 2022 in de gemeentehuistuin in Heeze. Alle teamcaptains hebben inmiddels bericht ontvangen en deelname bevestigd.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Er zijn diverse mogelijkheden nagelopen om zoveel mogelijk teams kwijt te kunnen in het spelschema zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het toernooi. In de afgelopen periode druppelden zo’n 70 inschrijvingen binnen. Helaas hebben we alsnog vele (heren)teams op de reservelijst moeten plaatsen. Echter is er door enkele afzeggingen een plek vrijgekomen in de damespoule. Dus mochten er dames zijn die nog niet hebben ingeschreven, schrijf je in via de website of stuur een email naar inschrijven@beachvolleybalheeze.nl.

De organisatie is tevens op zoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen aan het mogelijk maken van dit evenement. We zoeken nog hulp tijdens de op- en afbouw, maar ook hebben we nog diverse taken tijdens ons evenement. Zou jij iets willen betekenen? Stuur dan een email naar info@beachvolleybalheeze.nl of neem contact op via onze sociale media kanalen. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug