Luister
muziek
14 juni 2022 - 11:30
Deel dit artikel:

Ingrediënten DOSL dag: Zon, water, strand, een bal en veel lachende gezichten

LEENDE - De laatste wedstrijden zijn gespeeld, waarmee het seizoen 2021-2022 weer op zijn einde is gekomen. Traditioneel wordt het seizoen bij voetbalvereniging D.O.S.L. afgesloten met een spetterende DOSL dag voor alle jeugdleden. Met 180 deelnemers en meer dan 60 vrijwilligers kunnen we stellen dat de DOSL dag opnieuw zeer geslaagd was.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - Angelique van der Zanden
Advertentie

Op zaterdag 11 juni was het dan eindelijk zover, om half tien in de ochtend ging de poort van sportpark ‘De Groote Speel’ in Leende open en werden de deelnemers tot 13 jaar verwelkomd. De Activiteiten commissie had kosten noch moeite gespaard om het DOSL terrein te transformeren tot een indrukwekkende 6-kamp arena. Zo was er een stormbaan, zwembad, levend tafelvoetbal, water kickball, spikeball court en zeepbaan aangelegd. En voor het DOSL Foot volley toernooi had Willy Verhoeven voor een hagelwit strand gezorgd.

De dag werd officieel geopend door Jeugdvoorzitter Ruud van der Zanden, waarna de deelnemers de velden betraden. De frisse start weerhield de jongste deelnemers er niet van om in het koude zwembad te duiken. De blauwe lucht en stralende zon vormden verder een mooi en warm decor voor de rest van de dag.

Plus Smetsers had er ook dit jaar weer voor gezorgd dat de hongerige kinderen niets tekort kwamen. Na de broodjes kroket en fricandel werd het ochtendprogramma afgesloten en was het tijd om de oudere jeugd vanaf 13 jaar te verwelkomen.

De jongens en meiden gingen vol fanatisme de arena in om te strijden voor eer en glorie. Het was mooi om te zien dat iedereen volop genoot. Op speciaal verzoek van de Jeugd Spelersraad had de organisatie voor een heerlijke barbecue gezorgd waardoor het nog lang goed toeven was op het terras van de DOSL kantine.

Uiteraard was deze dag alleen maar mogelijk door de inzet van vele vrijwilligers die we onmogelijk allemaal persoonlijk kunnen bedanken. Maar met name willen we de Activiteiten commissie bedanken voor de fantastische dag.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug