Luister
muziek
20 juni 2022 - 07:00
Deel dit artikel:

Tennissers Heeze Kampioen!

HEEZE - Na een zeer spannende voorjaarscompetitie tennis, is team 3 van TV Heeze kampioen geworden. Op vele zondagochtenden werd volop strijd geleverd in de regio met als absolute kraker de kampioenswedstrijd in Waalre. In de in het nieuw gestoken tenues door MCB Direct maakte het team een frisse, flitsende indruk.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - Sharon Gallardo Photography
Advertentie

Een spannend slot van de competitie..
Op 29 mei, tijdens de laatste wedstrijd in en tegen Waalre, kon het kampioenschap binnen gesleept worden. Team Heeze stond op dat moment bovenaan en had aan 2 punten genoeg voor het kampioenschap. Team Waalre, op dat moment 2e in de poule, had echter wel enkele punten minder, maar nog nooit verloren! Een geduchte concurrent dus!

Helaas gingen de eerste 2 singles nipt verloren, ondanks de strijd en passie die door het team geleverd werd. Nog 4 wedstrijden… Het meegereisde publiek kon de spanning bijna niet aan en zette ook nog een tandje bij om het team mentaal te ondersteunen. Even dreigde het kampioenschap letterlijk in het water te vallen.... een grote stortbui zorgde voor een welverdiende pauze waarin het nodige krachtvoer kon worden genuttigd. Deze pauze bleek zeer nuttig voor Heeze en de nekslag voor Waalre.... Na een harde, felle strijd op stijl en karakter werden de 2 benodigde punten binnen gehaald!!!

KAMPIOENEN!!!
Uiteraard werd het kampioenschap met zijn allen uitbundig gevierd met als afsluiter een heerlijk diner met het team bij de gele M

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug