Luister
Live
11 september 2022 - 15:00
Deel dit artikel:

Kunstgrasveld RKSV Heeze officieel geopend door jongste en oudste lid

HEEZE - Deze zomer zijn ze bij RKSV Heeze voortvarend aan de slag gegaan met de aanleg van het kunstgrasveld voor de voetbalvereniging. Inmiddels is het veld, op een paar details na, gereed en zijn de eerste trainingen op het veld gespeeld. Met de aanleg van het kunstgrasveld ging een lang gekoesterde wens in vervulling.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - HBL Fotografie

Zaterdag 10 september was de officiële opening van het kunstgrasveld op sportpark Het Lambrek. Om drie uur in de middag was er de officieuze aftrap van de wedstrijd RKSV Heeze JO-19-1 tegen Unitas '59. Deze aftrap werd gedaan door het jongste en oudste lid van de vereniging. De wedstrijd werd voorafgegaan door een woordje van wethouder Jan de Bruijn van sportzaken. Ook de andere twee wethouders waren aanwezig bij de officiële opening. Aanwezigen konden de wedstrijd op het nieuwe kunstgrasveld bekijken of in de kantine met elkaar in gesprek gaan onder het genot van een hapje en een drankje.

Het kunstgrasveld zal veelal gebruikt worden voor trainingen om daarmee de overige velden te kunnen sparen. Deze hebben veel te lijden wanneer het een natte herfst en/of winter is als er wedstrijden op gespeeld worden en doordeweeks getraind wordt op de grasvelden. Met de komst van het kunstgras zal dit probleem tot het verleden horen en kan de club ook met slecht weer gewoon trainen.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug