Luister
muziek
17 september 2022 - 15:00
Deel dit artikel:

Hanendag bij TV Heeze is een blijvertje op de kalender

HEEZE - Op zondag 11 september werd de jaarlijkse SNS Hanendag bij Tennis Vereniging Heeze georganiseerd. Meer dan vijftig mannen, de meesten zijn lid van TV Heeze maar ook een aantal oud leden of aspirant leden, hadden zich ingeschreven voor deze tennisdag.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Bij de SNS Hanendag gaat het niet om het winnen maar vooral om het spelen van leuke potjes tennis waarbij je weer nieuwe mensen leert kennen. Iedereen werd welkom geheten met een kop koffie met gebak waarna het tennissen kon beginnen en na een tijdje ook de zon doorbrak. De lunch bestond traditioneel uit halve haan met aardappeltjes en na het middagprogramma werd er uitgebreid geëvalueerd op het terras onder het genot van een hapje en een drankje.

Helemaal in stijl met het sportieve karakter van deze dag vond de prijsuitreiking plaats door middel van loting: meedoen was belangrijker dan winnen! Deze dag werd ondersteund door TV Heeze, SNS Bank, Smulders Interieurprojecten, van Hooff Culinair, SporTed Mierlo, Aannemersbedrijf PJ Cuyten en Frans Manders die ze samen met de dames achter de bar nogmaals van harte willen bedanken. Inmiddels hebben zich al 37 deelnemers opgegeven voor de Hanendag van 2023 dus die gaat ook komend jaar zeker weer door!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie