Luister
Live
2 november 2022 - 07:00
Deel dit artikel:

Hockey Heeze dames 1 laat punten liggen in Sint-oedenrode

HEEZE - Op 30 oktober mocht Heeze dames 1 aantreden tegen de hekkensluiter van de tweede klasse, Sint-Oedenrode. De dames hebben in de voorbereiding van het seizoen een oefenwedstrijd gespeeld tegen Oedenrode, deze won Heeze met 3-2. Oedenrode was dus gebrand om dit keer wèl te winnen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

Heeze begon de wedstrijd niet fel en al vroeg in het eerste kwart kwam Oedenrode op een 1-0 voorsprong. Door een opkomende speelster wist Oedenrode een 2 tegen 1 te creëren op keepster Fleur en wist hieruit te scoren. Heeze had moeite om balbezit te behouden waardoor de dames het eerste kwart moeilijk doorkwamen. Er moest verandering komen.

Het tweede kwart ging helaas op dezelfde voet verder en Heeze wist niet in de wedstrijd te komen. Oedenrode wist veel druk te zetten op de cirkel van Heeze waar Heeze veel moeite mee had. Oedenrode behaalde een strafcorner en wist deze op een ongelukkige wijze in de goal te werken. 2-0. Heeze liep richting de kleedkamer en wist dat er werk aan de winkel was.

Het derde kwart nam Heeze eindelijk de overhand en kwam beter in het spel. Heeze wist 6 corners achter elkaar te halen maar helaas werd er geen een van benut. Enkele kansen van Oedenrode werden goed verdedigd en Heeze kreeg steeds meer hoop. Ondanks de kansen wist Heeze geen goals te maken.

Ook het laatste kwart was Heeze niet in staat de kansen te benutten wat opliep tot hoge frustratie bij de dames van Heeze. Heeze had duidelijk de overhand maar belonen deden ze niet. De tijdsdruk werd steeds groter maar het mocht helaas niet meer baten voor de dames van Heeze. Einde wedstrijd 2-0.

Volgende week staat er een pittige tegenstander op het programma, Waalwijk. Zij staan één plek boven Heeze met 3 punten verschil. We kunnen alle support gebruiken dus! Tot in Heeze!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug