Luister
muziek
7 november 2022 - 11:00
Deel dit artikel:

Gehavend RKSV Heeze 1 verliest weer van opponent uit nacompetitie van vorig seizoen

HEEZE - De thuisploeg had wat goed te maken. Het vertoonde spel maakte dat ook duidelijk. Door het niet beschikbaar zijn van enkele vaste waarden in het team, moest trainer Goeran jeugdspelers inzetten. En op zich deden die het absoluut niet slecht. Weliswaar kwamen de Hagenezen in de zestiende minuut op voorsprong. Na een een-tweetje vlak voor het doel , kon Randall Labordus de 0-1 binnentikken. Gelukkig liet de thuisploeg zich niet uit het veld slaan en al na zes minuten kon de stand worden gelijkgetrokken. Uit een hoekschop van rechts kwam Gijs Moerenhout in schietpositie en met een harde knal verdween de bal door een haag van spelers in het doel: 1-1.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Hoewel het duel kantelde in het voordeel van TAC ’90, kwam er in deze stand tot de rust geen verandering meer.

Heeze begon goed aan de tweede helft, maar kon de gecreëerde kansen niet verzilveren. En dan valt volgens een ongeschreven voetbalwet het doelpunt aan de andere kant. Helaas was het er niet eentje. Want Rensy Barradas kreeg het op zijn heupen. Met snel en zuiver spel werd hij binnen tien minuten drie keer in scoringspositie gebracht en al die keren faalde hij niet en bracht met een loepzuivere hattrick de stand in de zevenenvijftigste, éénenzestigste en zesenzestigste minuut op 1-4. Laat Heeze zich in de tweede helt toch weer in het pak doen. Het werd nog even spannend toen in de vierentachtigste minuut Gijs Moerenhout wat gelukkig de bal kreeg, de doelman omspeelde en de 2-4 in het lege doel deponeerde. Maar er kon gevolg aan worden gegeven. En toen in de achtentachtigste minuut Kishen Kanhai de 2-5 aantekende, was het pleit beslecht.

Het wordt elke week wel wat beter, maar het is nog niet genoeg om van die onderste plaats af te komen. Zou het dan volgende week bij en tegen Marvilde wel lukken?

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie