Luister
muziek
19 november 2022 - 09:00
Deel dit artikel:

Tafeltennisvereniging De Meppers organiseert minicursus!

HEEZE - TTV De Meppers start voor de laatste keer dit jaar een minicursus tafeltennis voor kinderen van de basisschool in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. De minicursus vindt plaats op maandag 21 en 28 november en 12 en 19 december van 18:30-19:30 uur in Sporthal de pompenmaker. 

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De kinderen zullen kennis maken met de eerste beginselen van tafeltennis. Hoe houd je je batje vast? Hoe sla je op? Hoeveel en welk effect kan je aan de bal geven? Daarnaast wordt er natuurlijk veel geoefend op snel bewegen, reageren en oog-hand coördinatie. De kosten voor de minicursus zijn 5 euro. Een batje mag je uiteraard bij ons lenen. 

Heb je zin om kennis te maken met tafeltennis? Geef je dan op via meppers@demeppers.nl. Voor vragen/opmerkingen, kun je hier ook terecht. Ben je in de leeftijd van 12 t/m 99 jaar? Ook dan hebben we de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met tafeltennisvereniging De Meppers. In de diverse trainingsgroepen is nog ruimte voor nieuwe leden. Meer informatie hierover kan ingewonnen worden via meppers@demeppers.nl of kom op maandagavond tussen 19.00u en 21.00u eens een kijkje nemen in sporthal de Pompenmaker. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug