Luister
muziek
24 november 2022 - 07:00
Deel dit artikel:

Kickboks Seminar Robin van Roosmalen

HEEZE - Ben jij een kickboks talent? Of heb je altijd al willen weten of je dat kunt worden? Is er donderdag 24 November een interessante mogelijkheid. Danny van der Heijden, eigenaar en kickboks docent van verenging ‘Snake Gym Heeze’ heropend na 2 jaar de deuren. Om dit te vieren wordt er een heel bijzonder evenement georganiseerd: Op 24-11-2022 komt voormalig Glory Competition kampioen Robin van Roosmalen langs om zijn inspirerende seminar te geven. 

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Robin van Roosmalen komt langs en laat zien wat voor een stijl hij binnen deze vechtsport zelf creëerde waarmee hij de top bereikt heeft. Hij zal tijdens dit seminar delen hoe hij zelf zo ver is gekomen en hiermee wordt beoogd ook jongeren te inspireren om ook deze sport te gaan beoefenen of verder eigen te maken. Wil je iets weten of leren over kickboksen? Dan ben je bij Robin dus aan het juiste adres! De Muay Thai/ kickboxing lessen van Snakegym worden iedere donderdag avond van 19.30 tot 21.00 aan de spoorlaan 11 in Heeze gegeven door Danny van der Heijden die zelf vanaf zijn 6e levensjaar met deze sport is begonnen. Dit doet hij in samenwerking met het jongerenwerk van Cordaad Welzijn. Beide groepen vinden het belangrijk dat jongeren hun talenten ontdekken. Door talent aan te vullen met de discipline en focus die je leert met het beoefenen van deze vechtsport ben je volgens hen niet te stoppen. Wil je deze seminar bijwonen? Check dan naar https://eventix.shop/q975gugk of stuur een mail naar snakegym@icloud.com. LET OP: er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wees er snel bij want op = op !!!

Als kers op de taart verloot de organisatie drie kaarten voor jongeren van 12 tot en met 18. Wil je winnen? Stuur dan een mail naar dennisjansen@cordaadwelzijn.nl of een berichtje naar de instagram van Snakegym met het onderwerp: Kaarten winnen!

Tickets en info:
Snake gym Heeze
Spoorlaan 11 5591 HT Heeze
24-11-2022 van 19:30 uur tot 21:00 uur

Tickets verkrijgbaar via: https://eventix.shop/q975gugk of snakegym@icloud.com

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie