Luister
muziek
25 november 2022 - 07:00
Deel dit artikel:

Puntje erbij voor Heeze Hockey Dames 1

HEEZE - Op de frisse zondagmorgen mochten de dames zich klaar maken om het op te gaan nemen tegen Berkel-Enschot. Voor de dames een onbekende tegenstander. Na de afgelopen twee weken, waar het balletje telkens net niet in het juiste doel viel, hadden ze wat goed te maken.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Na een goede warming up, begonnen de dames fel! De eerste tien minuten hadden de dames het spelletje helemaal in handen, maar door een counter wisten de dames van Berkel toch door de goede druk heen te spelen. 0-1… De dames lieten het hier zeker niet bij zitten. Door een goede opbouw werkten ze met heel het team naar voren. Anouk kreeg de bal in de cirkel en haalde een strafcorner. Deze hadden de dames afgelopen week goed getraind en zo werd het dan ook 1-1, door een harde klap van Carlijn van Lierop! De dames bleven hard werken en ze hadden goed de overhand. Ze creëerden kansen, maar het balletje wilde de goal nog niet in.

De tweede helft stonden de dames onder hoge druk door Berkel. Helaas ontstond hier de 1-2 uit. Maar de wedstrijd was nog niet gespeeld en de dames bleven hard werken.

Doordat ze elkaar goed bleven opzoeken wisten ze de bal weer voorin te krijgen, waar Roos Bogers een strafcorner wist te behalen. De dames waren goed scherp en zo wist Anouk Demes de bal met een harde push de goal in te krijgen! 2-2 en nog een kwart voor de boeg. Er kon nog vanalles gebeuren, want er hoefde nog maar een goaltje bij. De dames wisten het spelletje uit te spelen met deze eindstand. Een goede prestatie tegen de ploeg die op de derde plek in de competitie staan.

Na afloop van de wedstrijd stond er een heerlijk feestje op de planning, waar de dames de dansmoves nog even hebben laten zien.

Volgende week staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. De dames nemen het dan op tegen Scoop. Ze kunnen dan alle support gebruiken om drie punten te pakken voor de winterstop! Zien we je dan?

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug