Luister
Live
23 december 2022 - 15:00
Deel dit artikel:

RKSV Heeze JO17-1 wordt kampioen in de Hoofdklasse

HEEZE - Zaterdag 17 december trad JO17-1 aan tegen SV Valkenswaard. Het was ijskoud, maar dat weerhield de Heezer supporters er niet van om de JO17-1 te komen aanmoedigen. Bij winst zou Heeze kampioen worden in Valkenswaard.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

Het werd geen gemakkelijke wedstrijd op het kunstgrasveld van SV Valkenswaard. De eerste helft eindigde dan ook in 0-0. Op zich niet ongunstig om het kampioenschap binnen te halen maar een voorsprong was toch fijner. En daar dacht Chris Walschot ook zo over! Toen de tweede helft net een paar minuten begonnen was, scoorde Chris de 1-0! JO17-1 bleef gelukkig geconcentreerd. Achterin werd hard gewerkt en werd niks weg gegeven en het middenveld bleef strijden. Voorin kreeg Heeze nog wat kleinere kansen, maar het lukte niet meer om te scoren. Heeze kon de 1-0 houden! De scheidsrechter floot af en de JO17-1 mocht zich kampioen Hoofdklasse noemen. Een superknappe prestatie!

Van harte gefeliciteerd alle spelers en de hele begeleiding. Overigens op de tribune werden spelers uit de JO19-1 gespot. Zij zouden die zaterdag ook kampioen hebben kunnen worden, maar helaas werd hun wedstrijd afgelast. Supergaaf jongens dat jullie de moeite namen om naar Valkenswaard te komen om de JO17-1 aan te moedigen!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug