Luister
Live
4 januari 2023 - 09:00
Deel dit artikel:

Basketbal Club Heeze bedankt haar afnemers en nodigt iedereen uit om te komen basketballen

HEEZE - Afgelopen weken is Basketbal Club Heeze druk in de weer geweest met haar traditionele oliebollenactie in samenwerking met bakkerij 't Bakkertje.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

Er zijn ook dit jaar weer veel oliebollen, appelbeignets en worstenbroodjes besteld en bezorgd waardoor BC Heeze financieel wordt ondersteund. Hiervoor willen ze iedereen heel erg hartelijk bedanken!

Vrijdagavond werden alle bestellingen gesorteerd en zaterdag was het inpakken geblazen door de inpakploeg die al om 7:00 uur begon waarna de bezorgers vanaf 9:00 uur de bestellingen rond konden gaan brengen. Ze kwamen erachter dat niet alles 100% klopte en hebben bij nog ongeveer 10 personen een 'nalevering' gedaan. Excuses en een verbeterpuntje voor komend jaar!

Basketbal Club Heeze is een ongedwongen, sportieve vereniging met ruim 100 leden waar je al kunt basketballen vanaf 4 jaar! Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Op de flyers die ze afgelopen week in Heeze verspreid hebben, zaten ook tegoedbonnen voor 3 proeflessen. Mocht de flyer inmiddels bij het oud papier zijn beland, dan vind je hem hier nog een keer terug! Stuur voor de trainingstijden van de verschillende leeftijdsgroepen even een mail naar technischezaken@bcheeze.nl.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug