Luister
Live
13 januari 2023 - 19:30
Deel dit artikel:

Eervolle vermelding voor Jim Hendrikx

HEEZE-LEENDE- Zoals eerder aangegeven is er ook in 2022 geen sportgala geweest door corona. Toch zijn er een aantal sporters uit onze gemeente die door de organisatie van het sportgala in het zonnetje zijn gezet.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

De eerste sporter is Jim Hendrikx uit Heeze. Jim werkt al vele jaren aan zijn carrière in de tennissport. Hij traint en studeert in Amerika met als doel van tennis zijn beroep te maken. Ondanks corona wist hij door te trainen, sterker te worden en mentaal door te gaan om zijn uiteindelijke doel te gaan halen. Reden genoeg voor de organisatie om Jim een eervolle vermelding te geven in het bijzijn van de wethouder van sportzaken Jan de Bruijn en bestuurslid van het sportgala Marcel Balkestein.

Sportgala 2022
In april van dit jaar wordt er eindelijk weer een fysiek sportgala georganiseerd om onze sportkampioenen te huldigen. Ben jij of is jouw team in 2022 kampioen geworden. Laat het ons weten. Stuur een mail naar redactie@heeze24.nl met daarin wie je bent, in welke sport en opnwelk niveau je kampioen bent geworden in 2022. Uiteraard ben je dan van harte welkom op het sportgala waar alle kampioenen gehuldigd gaan worden.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug