Luister
Live
16 januari 2023 - 19:30
Deel dit artikel:

Eervolle vermelding voor Anne en Lotte Meulendijks

HEEZE-LEENDE- Zoals eerder aangegeven is er ook in 2022 geen sportgala geweest door corona. Toch zijn er een aantal sporters uit onze gemeente die door de organisatie van het sportgala in het zonnetje zijn gezet.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - DenCam Media

Na Jim Hendrikx werden ook de zussen Anne en Lotte Meulendijks verrast met eervolle vermelding. Corona veranderde ook het (sport)leven van deze twee amazones uit Heeze. Beiden timmeren ontzettend hard aan de weg met als doel de Olympische Spelen.

Reden genoeg voor de organisatie om Anne en Lotte Meulendijks een eervolle vermelding te geven in het bijzijn van de wethouder van sportzaken Jan de Bruijn en bestuurslid van het sportgala Marcel Balkestein.

Sportgala 2022
In april van dit jaar wordt er eindelijk weer een fysiek sportgala georganiseerd om onze sportkampioenen te huldigen. Ben jij of is jouw team in 2022 kampioen geworden. Laat het ons weten. Stuur een mail naar redactie@heeze24.nl met daarin wie je bent, in welke sport en opnwelk niveau je kampioen bent geworden in 2022. Uiteraard ben je dan van harte welkom op het sportgala waar alle kampioenen gehuldigd gaan worden.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug