Luister
Live
16 januari 2023 - 07:00
Deel dit artikel:

RKSV Heeze 1 laat bekerwedstrijd uit de vingers glippen

HEEZE - De eerste helft eindigde in een bloedeloze 0-0. De thuisploeg kreeg enkele goede kansen, maar wist die niet te verzilveren.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

In de tweede helft kwam Heeze goed uit de startblokken. In de tweeënvijftigste minuut kon Jorg van Galen dit ook in de score tot uitdrukking brengen. Direct uit een vrije schop van net buiten de zestien wist hij de muur en de doelman te verschalken en de 1-0 binnen te schieten. Ze hadden in die periode door moeten drukken, maar dat gebeurde helaas niet. Het duurde tot de tachtigste minuut vooraleer de voorsprong kon worden uitgebreid. Uit een door Tom Derkx genomen hoekschop van links, kwam Maarten Veerman goed voor zijn directe tegenstander en prikte de 2-0 langs de mistastende doelman. Kat in het bakkie.

Dat dachten ze. Maar het liep anders. In de negenentachtigste minuut en de tweede minuut van de extra tijd wist DBS de score gelijk te trekken door twee uithalen. Dat werden strafschoppen.

Ook daarmee begon de thuisploeg goed: de eerste drie waren raak en DBS mistte twee keer: 3-1. Daarna wisten de Heezer spelers niet meer raak te schieten en de bezoekers nog drie keer. En dus bekert DBS verder, tegen Bergeijk dat van De Valk won.

Een dompertje waar nog lang over nagedacht moest worden.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug