Luister
muziek
19 januari 2023 - 19:30
Deel dit artikel:

Eervolle vermelding voor Senn Martens

HEEZE-LEENDE- Zoals eerder aangegeven is er ook in 2022 geen sportgala geweest door corona. Toch zijn er een aantal sporters uit onze gemeente die door de organisatie van het sportgala in het zonnetje zijn gezet.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - DenCam Media
Advertentie

Na Jim Hendrikx en de zussen Anne en Lotte Meulendijks werd ook Senn Martens verrast met een eervolle vermelding. Corona veranderde ook het (sport)leven van dit voetbaltalent uit Heeze. Senn begon zijn voetbalcarrière bij RKSV Heeze maar zit inmiddels al enkele jaren in de PSV-opleiding. Hij combineert topsport en middelbare school om uiteindelijk profvoetballer te worden.

Reden genoeg voor de organisatie om ook Senn Martens een eervolle vermelding te geven in het bijzijn van de wethouder van sportzaken Jan de Bruijn en bestuurslid van het sportgala Marcel Balkestein.

Sportgala 2022
In april van dit jaar wordt er eindelijk weer een fysiek sportgala georganiseerd om onze sportkampioenen te huldigen. Ben jij of is jouw team in 2022 kampioen geworden. Laat het ons weten. Stuur een mail naar redactie@heeze24.nl met daarin wie je bent, in welke sport en opnwelk niveau je kampioen bent geworden in 2022. Uiteraard ben je dan van harte welkom op het sportgala waar alle kampioenen gehuldigd gaan worden.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie