Luister
muziek
19 mei 2023 - 17:00
Deel dit artikel:

Tennis Club Leende heeft de perfecte zomeractiviteit voor jou: Word een Zomer-Challenge Lid!

LEENDE - Heb jij binnenkort tijd over op die lange zomeravonden en weet je niet wat te doen? Wil je graag blijven sporten, maar ligt de competitie stil? Maak je geen zorgen over verveling, want Tennis Club Leende heeft dé oplossing voor jou: word een Zomer-Challenge Lid! Met dit beperkte lidmaatschap kun je de hele zomer genieten van tennisactiviteiten en nog veel meer. 

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Onbeperkt tennisplezier
Als Zomer-Challenge Lid krijg jij onbeperkt toegang tot de tennisbanen gedurende de periode van 1 juni tot en met 31 augustus 2023. Je kunt de banen gebruiken volgens de normale beschikbaarheid- en afhangregels. Of je nu 's ochtends vroeg wilt spelen of in de avond, jij hebt alle vrijheid om jouw ideale speeltijd te kiezen.

KNLTB Zomer-Challenge lidmaatschap
Als Zomer-Challenge Lid word jij ingeschreven bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) en ontvang je een KNLTB ledenpas. Met deze ledenpas heb jij de mogelijkheid om deel te nemen aan alle open toernooien georganiseerd door andere tennisverenigingen. Daarnaast kun jij zelfs een rating opbouwen en je vaardigheden verbeteren terwijl je plezier hebt op de tennisbaan.

Gratis tennisclinic
Om jouw tennisvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, biedt Tennis Club Leende jou een gratis tennisclinic aan. De ervaren trainer, Edwin Vissers, zal jou begeleiden en waardevolle tips en technieken delen om jouw spel te verbeteren. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, de tennisclinic zal jou zeker helpen om jezelf te ontwikkelen en meer zelfvertrouwen te krijgen op de baan.

Betaalbare kosten en verlengingsmogelijkheden
De kosten voor de Zomer Challenge zijn zeer betaalbaar. Voor senioren bedraagt het slechts €45,- en voor junioren €25,- voor het beperkte lidmaatschap gedurende de zomerperiode. Bovendien is er de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief jouw lidmaatschap te verlengen tot het einde van het jaar, zodat jij ook na de zomer kunt blijven genieten van de tennisactiviteiten bij Tennis Club Leende.

Voor beginners zonder tenniservaring
Heb jij geen ervaring met tennis, maar lijkt het je toch leuk om het eens te proberen voordat je een Zomer-Challenge Lid wordt? Maak je geen zorgen! Stuur gewoon een e-mail naar toernooicommissie@tcleende.nl en zij zullen bekijken hoe ze jou kunnen helpen. Tennis Club Leende heet iedereen welkom, ongeacht het niveau of de ervaring.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie