Luister
muziek
20 mei 2023 - 07:00
Deel dit artikel:

Concours Hippique Leende: paardensport en gezelligheid voor jong en oud

LEENDE - Rijvereniging St. Petrus organiseert, traditiegetrouw met Pinksteren, het Concours Hippique Leende. Van 27 t/m 29 mei is er volop paardensport en Brabantse gezelligheid te beleven op het evenemententerrein aan de Breedvennen in Leende.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Op zaterdag 27 mei start het concours met het mennen. Aansluitend is erop zaterdagavond een gezellige feestavond met DJ Piet en de feestband “The Rivals”. Vanaf 20 uur is iedereen van harte welkom! Zondag 28 mei begint de dag met oefenspringen voor de pony’s gevolgd door de dressuur-, en springwedstrijden. Voor de jonge ruiters & amazones is er ook een Bixie wedstrijd. En op de laatste dag, maandag 29 mei, is er eerst oefenspringen voor de paarden en daarna volgen de dressuur- en springwedstrijden. Na de wedstrijden sluiten we het concours af met DJ Piet en een gastoptreden van Lars Brans.

Concours Hippique Leende is een prachtig regionaal 3-daags paardensportevenement dat ieder jaar met Pinksteren vol enthousiasme en toewijding door de leden van Rijvereniging St. Petrus wordt georganiseerd. Kom langs om te genieten van de paardensport en andere activiteiten! Er valt genoeg te beleven, o.a. verschillende stands met paardenspullen en ook kinderen kunnen zich heerlijk vermaken op een zandberg en luchtkussens. Toegang & parkeren zijn gratis.

Rijvereniging St. Petrus
Rijvereniging St. Petrus is een sportieve en actieve vereniging met ruim 100 leden die allen 1 passie hebben, de paardensport. De leden zijn actief in verschillende disciplines, voornamelijk dressuur, maar ook springen en mennen, zowel recreatief als op wedstrijdniveau. De wedstrijdruiters zijn behoorlijk fanatiek. Ieder jaar zijn er ruiters en amazones die in de prijzen vallen in de Kring Eindhoven De Kempen en op de Brabantse kampioenschappen. De sport binnen de vereniging staat op nummer 1 maar gezelligheid kent men er ook. Door het jaar heen worden er een aantal gezellige activiteiten georganiseerd door en met de leden.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug