Luister
muziek
9 september 2023 - 08:00
Deel dit artikel:

Spannende onthulling voor Jubileum Sportgala

HEEZE-LEENDE - Het Sportgala Heeze-Leende staat op het punt om een grote onthulling te doen voor het jubileum op 9 maart 2024. De organisatie is in volle gang met de voorbereidingen voor het 25e sportgala, en er staat een bijzondere gast op het programma die het evenement nog meer glans zal geven.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

In een aankondiging vanaf het Zandvoort-circuit, waar recentelijk de Grand Prix van Nederland plaatsvond, is een video vrijgegeven door een sporter. Deze sporter zal een prominente rol spelen tijdens het jubileum sportgala in Heeze-Leende.

"Als organisatie zijn we ontzettend enthousiast over deze bijzondere gast die ons sportgala zal sieren. Met nog precies zes maanden te gaan tot het zilveren jubileum, kunnen we dit spannende nieuws vandaag onthullen, maar we hebben nog meer in petto" zegt voorzitter Thijs Verleg. Hij hint op tal van verrassingen en extra festiviteiten die gepland zijn om het jubileum te vieren. "We zullen het zilveren jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan."

Tijdens het Sportgala Heeze-Leende worden traditioneel de 'Bert Buijsen Awards' uitgereikt aan de sportman, sportvrouw, en sportploeg van het jaar, evenals de oeuvre-award voor iemand die een buitengewone bijdrage heeft geleverd aan de sport. Dit speciale 25e sportgala vindt plaats op zaterdag 9 maart 2024 in cultureel centrum 't Perron in Heeze.

De grote vraag blijft: wie is deze sporter? Voor het antwoord op deze vraag nodigen we iedereen uit om het filmpje te bekijken. Voor meer informatie en aanmeldingen van kampioenen uit de gemeente Heeze-Leende kun je een e-mail sturen naar info@sportgalaheezeleende.nl.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie