Luister
muziek
13 September 2023 17:00
Deel dit artikel:

Wie mag zich een jaarlang clubkampioen dubbel van TC Leende noemen?

LEENDE - Na 2 weken van poulewedstrijden en halve finales was het afgelopen zondag 10 september dan zover: de finale van de Clubkampioenschappen Dubbel 2023. Waar we de hele periode het weer mee hadden, was het op de finaledag toch minder. Dit jaar geen regen die spelbreker was, maar er scheen een felle zon en dit gaf temperaturen van dik 30 graden op de baan.

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

Zo’n temperatuur als extra tegenstander is niet iets waar je op kan trainen en ging dan ook een beslissende rol in een paar finales spelen. Want ondanks dat de finalisten kozen voor korte rally’s, snelle punten en waar mogelijk verkoeling onder de parasols en van het koude drinken, zag je als toeschouwer dat het zwaarder en zwaarder werd. De hitte begon zijn tol te eisen en dit leidde tot opgaves bij enkele partijen.

Na het laatste punt en een “afkoelingsperiode” kon in de schaduw de prijsuitreiking beginnen. Voor alle finalisten was er als prijs een “work-out” bij Tom!Trainer in Leende en Tom had voor de clubkampioenen ook nog enkele sportieve prijzen zoals bidons (waar je ook koud water in kan doen, dus die hadden ze liever eerder gehad

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug