Luister
muziek
19 september 2023 - 14:00
Deel dit artikel:

Tennis Vereniging Heeze blikt terug op geslaagde evenementen

HEEZE - Tennis Vereniging Heeze is in volle gang en blikt terug op twee succesvolle evenementen, terwijl ze zich voorbereiden op spannende competities en activiteiten in de toekomst.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De SporTed ClubKampioenschappen, die plaatsvonden van 2 tot en met 8 september, waren een geweldig succes. In twee categorieën streden 17 koppels om het mix-dubbel kampioenschap. De competitie was sterk, maar uiteindelijk kwamen Karin Mulders en Tom Vanholder als winnaars uit de bus in de A-poule. De B-poule kroonde Elke van Breda en Maarten Bansema tot kampioenen. De finales op vrijdag 8 september waren het hoogtepunt van een week vol tennisplezier.

Op zondag 10 september was het tijd voor de SNS Hanendag, waar meer dan 50 enthousiaste mannen deelnamen aan heren dubbelspellen. De deelnemers genoten van een warme dag met een gezamenlijke lunch van halve haan met aardappeltjes, aangeboden door Jan van Hooff van Hooff Culinair. De dag was een succes, en de winnaars werden beloond met prijzen geschonken door verschillende sponsors, waaronder SporTed, HQ-pack, Rotom, Het Vloeibaar Genot, aannemersbedrijf PJ Cuyten en hoofdsponsor SNS. De organisatoren kijken nu al uit naar de SNS Hanendag van 2024, met 36 inschrijvingen tot nu toe.

De KNLTB najaarscompetitie is deze week van start gegaan, met tal van teams van TV Heeze die de strijd aangaan met tegenstanders uit de omgeving. Competitie-tennis overdag, 's avonds en in het weekend belooft spannende wedstrijden en veel tennisplezier voor de leden.

De organisatie van de Interne Mix-competitie is begonnen met het werven van deelnemers en het opstellen van schema's. Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen, kun je een e-mail sturen naar internemix.tvheeze@gmail.com.

Daarnaast neemt TV Heeze deel aan de Cranendonck Wintercompetitie met enkele teams.

De wekelijkse toss-avond op dinsdag biedt leden de kans om informeel te tennissen en nieuwe mensen te ontmoeten. Iedereen is welkom, ongeacht niveau, geslacht of leeftijd. De avond begint om 19:00 uur en wordt begeleid door een lid van het bestuur.

Voor meer informatie over Tennis Vereniging Heeze en tennislessen, kun je terecht op de website van TV Heeze. Tennislessen worden verzorgd door ID Tennis Academy, onder leiding van Han Hakkens en Britt Schreuder. Voor interesse in tennislessen, neem contact op via info@idtennisacademy.com.

Laten we uitkijken naar een seizoen vol tennisplezier en competitie bij TV Heeze!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie