Luister
muziek
22 september 2023 - 12:15
Deel dit artikel:

Marcel en Brian van Wanrooij schitteren op Ketelbergcircuit

HEEZE - Na hun indrukwekkende prestaties twee weken geleden in Oss, lieten Marcel en Brian van Wanrooij opnieuw van zich horen tijdens de MON-wedstrijd op het Ketelbergcircuit in Eersel. Ondanks de uitdagende weersomstandigheden en een incidentrijke start, wisten ze zich in de top van het klassement te handhaven.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - Andre Luc (SMX Pics) en Edwin
Advertentie

De nachtelijke regenval voorafgaand aan de race zorgde voor een modderige uitdaging tijdens de trainingen op het Ketelbergcircuit. Ondanks hun inspanningen belandden Marcel en Brian op de 13e plaats van de 23 deelnemende teams en stonden ze derde in de Nationale klasse, wat voor hun gevoel niet helemaal overeenkwam met hun prestaties.

Tijdens de eerste reeks kenden ze een sterke start, maar een ongelukkig incident in de eerste bocht duwde hen naar de buitenkant van de baan, waardoor ze hun goede uitgangspositie verloren. Na enkele ronden slaagden ze erin om met een solide tempo hun positie te behouden en eindigden ze als 13e na 18 minuten en één ronde. In de Nationale klasse eindigden ze op de derde plaats.

De tweede reeks begon veelbelovend met een uitstekende start, maar een schakelfout zorgde ervoor dat ze in het middenveld belandden. Na wat aanpassingen herstelden ze zich en eindigden ze opnieuw als 13e. In de Nationale klasse behaalden ze de tweede plaats.

Het dagklassement leverde hen uiteindelijk de 2e plaats op bij de nationalen, waardoor ze opnieuw het podium mochten betreden. In het kampioenschap staan ze na Eersel als derde geklasseerd en ze zullen hard moeten werken om nog een plaatsje (of twee) te klimmen in de komende twee wedstrijden.

In de tussenstand van de Protempo Cup, waarbij zowel Inters als Nationalen worden meegerekend, bezetten Marcel en Brian momenteel de tiende plaats met nog één wedstrijd te gaan.

De volgende wedstrijd staat gepland voor 8 oktober in Bergharen, waar Marcel en Brian ongetwijfeld weer hun uiterste best zullen doen om hun positie in het klassement te verbeteren.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie