Luister
muziek
24 september 2023 - 12:00
Deel dit artikel:

Spectaculair debuut EE Labels zaalvoetbalteam

HEEZE - Het EE Labels zaalvoetbalteam heeft dit weekend geschiedenis geschreven met een adembenemend debuut in de competitie, waarbij ze hun tegenstanders versloegen met een indrukwekkende score van 9-5. Deze overwinning is een prachtige herinnering aan de sportieve prestaties van het bedrijf, die teruggaan tot de jaren 50 toen ons voetbalteam Philips versloeg. EE Labels is er trots op de hoofdsponsor te zijn van dit veelbelovende zaalvoetbalteam vol getalenteerde spelers.

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

Een onvergetelijke dag voor het EE Labels zaalvoetbalteam en hun fans, het debuut in de zaalcompetitie op zaterdag 9 september. De spelers toonden vastberadenheid, teamwork en uitmuntendheid op het veld. De 9-5 overwinning was dan ook meer dan verdiend!

“We zijn ontzettend trots op het zaalvoetbaalteam en de fenomenale mentaliteit” aldus Marloes Evers, van EE Labels. “Dit herinnert ons aan de rijke geschiedenis en sponsoring van de lokale sportverenigingen. We zijn blij dat deze traditie voortleeft in onze toekomstige kampioenen”.

Met deze spectaculaire overwinning kijken de mannen van EE Labels vol vertrouwen uit naar de rest van het seizoen. De doelstelling is duidelijk: het kampioenschap binnenhalen en dan op naar de volgende competitie!

EE Labels feliciteert het zaalvoetbalteam met de prestatie en wenst hen veel succes in de toekomstige wedstrijden. Het bedrijf blijft zich inzetten voor lokale sportverenigingen en teams en het koesteren van talent binnen de organisatie.

Meer informatie: www.eelabels.nl

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie