Luister
Live
19 mei 2021 - 10:00
Deel dit artikel:

DOSL en KNVB organiseren: De Nationale Voetbaldag

LEEDE - Na een pittig jaar staat voetbalvereniging DOSL uit Leende op 12 juni schouder aan schouder met de KNVB en 500 andere voetbalverenigingen om een topdag te organiseren vol sport, spel en gezelligheid. We laten zien wie we zijn door een activiteit te organiseren voor iedereen uit de buurt. Leden én niet-leden én corona proof.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

In het afgelopen jaar zijn er al veel leuke activiteiten niet doorgegaan en het is hoog tijd dat daar snel verandering in komt. Ook voor de jeugd is het een ware beproeving geweest met thuisonderwijs, geen leuke excursies, maar ook... geen competitie.

“We zijn daarom heel blij om samen met 500 andere voetbalverenigingen een heel leuke dag te organiseren bij DOSL” aldus Barbara Verduijn namens de activiteitencommissie van DOSL.

De Nationale Voetbaldag vormt de start van het EK voetbal; Euro2020 en wordt georganiseerd voor alle jeugd uit Leende, dus leden én niet leden. “We hebben een super vet programma waarbij we starten met een Nationale Warming up door een bekende Nederlander gevolgd door een programma met allerlei spellen, zoals levend tafelvoetbal, buikschuifbanen en een zwembad met evenwichtsbalk. Voor de oudere jeugd leggen we een heus strand aan voor de Beach Footvolley competitie. En nog veel meer, maar teveel om op te noemen”, vervolgt Barbara.

DOSL pakt het groots aan en dat heeft een reden. Ruud van der Zanden, voorzitter Jeugdcommissie benadrukt dit. “Na een moeilijk jaar vonden wij dat het tijd werd voor een spetterende afsluiting van het seizoen. DOSL staat middenin de Lindse gemeenschap en daarom nodigen wij alle jeugd van Leende uit om mee te doen. Als de corona maatregelen het toelaten willen we kijken of we nog meer mensen naar sportpark De Groote Speel kunnen krijgen, want we moeten er uiteindelijk samen iets moois van maken”.

Het belooft een prachtige dag te worden en uiteraard zal Heeze-Leende24 erbij zijn om verslag uit te brengen. Heb je nog interesse om mee te doen, meld je dan, voor 28 mei, aan via jeugdcommissie@dosl.nl.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug