Luister
muziek
10 Augustus 2024 08:00
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand augustus naar Fietsdriedaagse Leende

LEENDE - Vrijdagmiddag 9 augustus werd de organisatie van de Fietsdriedaagse Leende verrast met de vlaai van de maand augustus. De populaire Fietsdriedaagse die starten en finishen bij DOSL, beleeft alweer de zesde editie.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - DenCam Media
Advertentie

Vrijdag gingen er al een kleine 300 fietsliefhebbers van start om te genieten van een prachtige route. De temperatuur was ideaal en met af en toe een bui. De organisatie heeft ook dit jaar weer routes door onze prachtige omgeving uitgezet en gaan weer even de landsgrens over. De Fietsdriedaagse in Leende zit steevast in het tweede weekend van augustus. De thuisbasis bij DOSL is een ideale lokatie. Zo kan men makkelijk parkeren, zijn er toiletten en kan men vooraf en na afloop lekker wat drinken in de kantine of op het terras. Ook stond Amber Wijnen er om men te voorzien van een heerlijk ijsje.ook zaterdag 10 en zondag 11 augustus wordt er nog gefietst vanaf de voetbalclub in Leende. Meedoen? Ook voor een dagdeelname ben je van harte welkom!

De vlaai van de maand, aangeboden door Bakker Vedder, is dan ook meer dan verdiend.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit onze gemeente nomineren voor de vlaai van de maand, stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en wie weet staat de cameraploeg van Heeze-Leende24 volgende maand wel bij jou voornde deur met een heerlijke vlaai van Bakkerij Vedder!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug