Luister
muziek
12 Oktober 2024 17:30
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand voor jubilerend Inventielke

HEEZE - Donderdagavond 10 oktober werd de vlaai van de maand oktober uitgereikt. Ditmaal ging de cameraploeg van Heeze-Leende24 naar Cultureel centrum 't Perron in Heeze om 't Inventielke te verrassen met een heerlijke Swarzwalder Kirschtorte van Bakkerij Vedder.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Het dweilorkest viert zaterdag 19 oktober hun veertigjarig jubileum. Ze muzikanten zijn zeker geen onbekenden. Zo zijn ze met carnaval veel te zien in onze gemeente maar ook daarbuiten. En niet alleen met carnaval maar door het jaar heen maken ze ook vele mensen blij met de vrolijke hoempamuziek die de energieke groep maakt. Al veertig jaar kan men rekenen op 't Inventielke, de muzikale noot om lekker op mee te deinen. De vlaai van de maand, aangeboden door Bakker Vedder, is dan ook meer dan verdiend voor al die jaren muziekplezier die men jaar in jaar uit heeft mogen ontvangen.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit onze gemeente nomineren voor de vlaai van de maand, stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en wie weet staat de cameraploeg van Heeze-Leende24 volgende maand wel bij jou voornde deur met een heerlijke vlaai van Bakkerij Vedder!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug