Luister
muziek
26 mei 2019 - 09:45
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand voor zomeravond volleybal (video)

HEEZE - Op vrijdag 24 mei werd de organisatie van het zomeravondvolleybal in Heeze verrast met de vlaai van de maand mei van Bakker Vedder. Het toernooi is inmiddels al weer enkele weken bezig en duurt nog tot eind juni. Dit jaar strijden twaalf teams om de titel en de eer van deze vijftigste editie. Reden genoeg dus om de organisatie eens extra in het zonnetje te zetten.

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

Het was, net als iedere volleybal vrijdagavond op de velden bij KV Eymerick, erg gezellig en de sfeer zat er goed in. De teams hadden er duidelijk zin in en ook tijdens de pauze was het goed toeven op het terras. Het zomeravond volleybaltoernooi is jaarlijkse een geweldige sportieve happening. Kom gerust eens een kijkje nemen op vrijdagavond bij KV Eymerick. Het toernooi duurt nog tot en met vrijdag 28 juni.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug