Luister
muziek
28 september 2019 - 17:45
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand september voor Lind Verbindt! (video)

LEENDE - Zaterdagmorgen werd de vlaai van de maand september uitgereikt in Leende. Al twee jaar is ze er mee bezig maar het laatste weekend van september was het dan eindelijk zo ver. Ingeborg van Meggelen uit Leende bracht haar idee tot leven. Het opknappen van het Strijpertunneltje dat voor velen een doorn in het oog was.

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

De muren zaten onder de graffiti en het was gewoon een smerig gezicht. Haar idee werd werkelijkheid. Ingeborg wist vele partijen te mobiliseren om tot een geweldig resultaat te komen. Vrijdag en zaterdag is er door vele vrijwilligers keihard gewerkt en het resultaat mag er zijn. Initiatiefneemster Ingeborg werd zaterdagmorgen verrast met een heerlijke vlaai van Bakker Vedder voor haar vrijwillige inzet voor dit project. Zaterdagmiddag rond vijf uur was de feestelijke opening van het Strijpertunneltje met de muzikale klanken van het Strijps Kapelleke. Het resultaat mag er zeker zijn dus ga gerust eens kijken naar het resultaat!

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug