Luister
Live
14 december 2019 - 15:50
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand december uitgereikt in Leende (video)

LEENDE - Zaterdagmorgen werd de vlaai van de maand december uitgereikt in Leende. Daar waren vrijwilligers van DOSL voor de vijftiende keer bezig in Leenderhof om de gemeenschappelijk ruimtes in kerstsferen te brengen. Dit jaar een extraatje voor de vrijwilligers die van de Rotary maar liefst vijfhonderd euro ontvingen om extra inkopen te doen zoals kerstballen en kerstverlichting.

heeze-leende24

Het camerateam van HeezeLeende24 verraste de vrijwilligers zaterdagmorgen met een overheerlijke Christoffelvlaai van Bakker Vedder want de ochtend begint jaarlijks met koffie en vlaai. Ook burgemeester Paul Verhoeven en zijn vrouw Gerda waren aanwezig om de handen uit de mouwen steken want ook zij zijn er bijna jaarlijks bij om te helpen de mooie versieringen aan te brengen. Na een ochtend hard werken was Leenderhof in kerstsferen en genoten de vrijwilligers van een lekkere kop soep en een worstenbroodje.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug