Luister
Live
7 maart 2020 - 20:45
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand voor Dameskledingbeurs Leende (video)

LEENDE - Al meer dan 25 jaar organiseren Mien Wijffelaars-Verhoeven en Rita Bos-Maas de alom bekende Dameskledingbeurs in Leende. Op zondag 8 maart is het weer zover en wordt de Dameskledingbeurs in Leende gehouden van 10.30 uur tot 13.30 uur in Gemeenschapshuis De Meent in Leende. Zaterdag waren de vrijwilligers al druk in de weer om alles klaar te zetten en verraste HeezeLeende24 en Bakker Vedder hen met een heerlijke vlaai van de maand voor alle inzet.

heeze-leende24

Ze verkopen ingebrachte tweedehands dameskleding, sieraden, schoenen, tassen etc. Verder schenken zij een lekker kopje koffie en de opbrengst hiervan is voor de Voedselbank bestemd. Het is telkens weer heel erg veel werk om in twee dagen tijd een volle winkel op én weer af te bouwen. De Beursmiepen zoals zij zichzelf noemen zijn superblij met en supertrots op de gouden helpsters. Ze zijn altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken. Met veel enthousiasme en inzet krijgen ze het telkens weer voor elkaar om ongeveer 200 winkelende dames een fantastische beurs te bezorgen, waarbij er voor elk van wils is en voor iedere portemonnee iets leuks te vinden is.

Meer dan terecht dat de vlaai van de maand maart voor de Dameskledingbeurs in Leende is. Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug