Luister
Live
12 april 2020 - 14:00
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand april voor alle inwoners (video)

HEEZE-LEENDE-STERKSEL-LEENDERSTRIJP - We zitten met z'n allen in een bizarre tijd en hebben te maken met opgelegde maatregelen door de overheid. De vlaai van de maand april is daarom ook een hele bijzondere. Burgemeester Paul Verhoeven nomineerde alle inwoners. ''Iedereen heeft recht op de vlaai van de maand want iedereen draagt op zijn of haar manier een steentje bij om het coronavirus een halt toe te roepen.''

heeze-leende24

Op symbolische wijze werd de vlaai van de maand april aan alle inwoners gegeven door de burgemeester. ''We moeten het samen doen, we doen het samen!'' was de boodschap van de burgervader. Veel evenementen zijn inmiddels afgelast maar tegelijkertijd ontplooien zich tal van initiatieven om de tijd zo goed mogelijk te benutten en vooral aan anderen te denken. Laten we hopen dat de maatregelen spoedig versoepeld kunnen worden en we langzaam terug kunnen naar 'het normale leven'. Blijf gezond en let op elkaar!

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug