Luister
muziek
31 mei 2020 - 13:38
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand mei voor Marianne Frenken

STERKSEL - Op bijna de laatste dag van de maand mei werd Mariannen Frenken uit Sterksel zaterdagmorgen verrast door de cameraploeg van Heeze-Leende24 en Bakker Vedder. Mariannen kreeg de vlaai van de maand voor wel een heel bijzonder feit. Onderstaand bericht ontving onze redactie van Toon en Lisette Jaspers.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - Thijs Verleg en Dencam Media
Advertentie

''Wij vinden dat Marianne de vlaai verdient omdat ze mijn man, Toon Jaspers, heeft gevonden in de wei. Ze zag dat onze paarden vreemd reageerde en zag toen mijn man liggen. Daar heeft ze 112 en de huisarts gebeld maar zij kwamen niet i.v.m corona zij moest maar proberen om hem thuis te krijgen, toen heeft ze haar partner gebeld, wilde zij hem met ondersteuning naar huis brengen dat lukte niet, toen hebben ze mijn man in een kruiwagen gelegd, en vervolgens 200 meter naar huis gebracht. Thuis aangekomen hebben ze mij gebeld en bij mijn thuiskomst zag ik wel dat het slecht met hem ging. Uiteindelijk is mijn man met een hersenbloeding met spoed naar het ETZ in Tilburg gebracht en na drie weken is hij weer thuis. Door adequaat optreden van Marianne is mijn man gered.''

Marianne was aangenaam verrast met de overheerlijke citroenschuimvlaai van Bakker Vedder uit Heeze en Leende. Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie