Luister
muziek
18 juli 2020 - 17:15
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand voor Fiets 3 daagse Leende

LEENDE - Met opluchting en enthousiasme mag de organisatie van de fiets 3 Daagse in Leende bekend maken dat de Fiets 3 Daagse Leende 2020 toch doorgaat. Mede door het snelle handelen van de gemeente Heeze was de vergunning in amper twee weken rond. De fiets 3 daagse in Leende is daarmee het eerste grote evenement dat weer doorgang kan vinden nadat het hele voorjaar en een groot gedeelte van de zomer alles werd afgelast. Op 7, 8 en 9 augustus kan er gefietst worden door de prachtige groene natuur in de hele regio.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - DenCam Media
Advertentie

''We zijn erg blij dat we het toch kunnen organiseren met inachtneming van alle maatregelen die zijn opgelegd. In de hele regio gaan de fietsmeerdaagse niet door maar in Leende bieden we dus wel de mogelijkheid'', zegt initiatiefnemer Jan Hurkmans die samen met acht anderen voor de tweede maal deze fietstochten organiseren.

''We proberen zo veel mogelijk te gaan werken met voorinschrijvingen via de website waar men ook makkelijk met een Tikkie kan betalen anders is dit ook nog mogelijk op de dag zelf.'' Dit jaar zijn er twee afstanden te fietsen. De dertig kilometer en de vijftig kilometer. ''We hebben een kortere van dertig kilometer erbij gemaakt zodat ook gezinnen met kinderen mee kunnen fietsen. De routes zijn allemaal uitgepijld en makkelijk te volgen. Bij de start krijgt iedereen eveneens een routebeschrijving mochten ze onverhoopt de weg kwijt zijn.''

Vertrekpunt en aankomst zijn bij voetbalclub DOSL in Leende. Onderweg zijn er een aantal stempelposten waar eveneens klein materiaal aanwezig is mocht er een deelnemer pannen hebben. Mocht deze niet te repareren zijn staat er een calamiteitennummer op de routebeschrijving en is hulp altijd op te roepen. Alles is dus tot in de puntjes geregeld, nu nog hopen op lekker droog fietsweer. 

De organisatie heeft er veel zin in en hoopt jullie te mogen verwelkomen in het weekend van 7, 8 en 9 augustus op Sportpark De Groote Speel aan de Hans van Breukelenweg 3 in Leende.

Inschrijven kan via deze link.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie