Luister
muziek
18 september 2020 - 17:00
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand september voor Francien en José van EHBO Heeze (video)

HEEZE - Jarenlang waren Francien van Noort en José Petrillo actief binnen het dagelijks bestuur van EHBO vereniging Sint Martinus in Heeze. Ze namen afscheid van hun bestuurstaak tijdens de algemene ledenvergadering op 17 september. Daar werden zij verrast door het camerateam van Heeze-Leende24 en kregen zij de vlaai van de maand uitgereikt voor hun jarenlange inzet voor de EHBO.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - HBL Fotografie
Advertentie

''Francien is 16 jaar bestuurslid geweest, waarvan de laatste 12 jaar in de rol van voorzitter. José heeft zich 12 jaar ingezet binnen het bestuur als secretaris. Ze hebben dit beide met veel plezier en overgave gedaan, maar nu is het moment daar dat zij een stapje terug doen. Zowel José als Francien blijven wel lid van de EHBO vereniging. Via deze weg willen wij Francien en José bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren! Twee gewaardeerde leden waar de vereniging op kon (en kan) bouwen.''

De twee dames waren aangenaam verrast met de overheerlijke abrikozen speciaal vlaai van Bakker Vedder uit Heeze en Leende. Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

De EHBO Heeze is altijd op zoek naar nieuwe leden en missen op dit moment ook nog een voorzitter. Heb jij interesse of wil je meer weten over wat de functie van voorzitter inhoud, stuur dan een e-mail naar secretariaat@ehboheeze.nl voor meer informatie.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug