Luister
muziek
30 oktober 2020 - 16:00
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand voor vrijwilligersteam Zorglandgoed 't Huisven | video |

HEEZE - Donderdagmiddag werd het vrijwilligersteam van Zorglandgoed 't Huisven verrast met de vlaai van de maand oktober. Zij hebben allemaal een stap extra gezet in de afgelopen maanden, om er voor te zorgen dat de dagbesteding kon blijven draaien. ''Ze verdienen het om in het zonnetje gezet te worden'', aldus Kirsten van Zorglandgoed 't Huisven.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - DenCam Media
Advertentie

Onze cameraploeg verraste het team samen met Ria van Bakker Vedder uit Heeze met een overheerlijke woudvruchtenvlaai. De vrijwilligers waren op gepaste afstand bij elkaar voor een intervisie. Dit is een teamoverleg over hoe het met de deelnemers gaat en hoe het met de leerdoelen gesteld is. De aanwezige vrijwilligers konden de verrassing enorm waarderen en lieten zich de overheerlijke vlaai van Bakker Vedder dan ook smaken.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug