Luister
muziek
1 december 2020 - 14:30
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand november voor Erik en Petra Bouwmeester |video|

LEENDE - Maandagavond werden Petra en Erik Bouwmeester verrast door de cameraploeg van Heeze-Leende24 en Bakkerij Vedder. Petra en Erik wonen sinds kort in Leende maar waren tot voor kort de beheerders van Kasteel Heeze. De periode op Kasteel Heeze begon onstuimig in 2016 met wateroverlast door de zware regenval en de hagelstorm met enorme schade tot gevolg. Verder beleefden zij vele mooie feesten, gala's en evenementen waar zij met plezier op terugkijken.

Helaas moesten zij afscheid nemen als beheerders van Kasteel Heeze en hebben zij vanwege Corona geen afscheid kunnen nemen zoals ze graag zouden willen. Met stille trom vertrekken zit niet in de aard. Het jaar 2020 zal voor niemand een jaar zijn dat de boeken ingaat als geweldig jaar maar zeker niet voor Erik en Petra.  De vlaai van de maand november is met recht voor jullie voor jullie tomeloze inzet voor Kasteel Heeze en als extra steuntje in de rug in deze moeilijke tijd.


heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug