Luister
muziek
31 januari 2021 - 09:30
Deel dit artikel:

VIDEO | Vlaai van de maand voor jeugdcommissie CV De Lindse Blaos

LEENDE - Zaterdagmiddag 30 januari werd de vlaai van de maand januari uitgereikt. Al bijna een jaar legt het coronavirus beslag op alle leuke dingen die niet door kunnen gaan. Dit jaar zal het carnavalsfeest helaas niet door kunnen gaan maar de jeugdcommissie van CV De Lindse Blaos heeft onlangs een digitaal jeugdcarnaval gelanceerd in Blaosdonk. 

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - Maria Bax Fotografie
Advertentie

De vlaai van de maand januari werd dan ook uitgereikt aan de jeugdcommissie van CV De Lindse Blaos. De jeugdraad bestaande uit kinderen van de groepen 7 uit Leende en Leenderstrijp genoten op de ijskoude zaterdagmiddag zichtbaar van dit 'uitje' en lieten zien dat ze in Blaosdonk wel degelijk van een feestje houden want de polonaise werd natuurlijk ingezet. Ook de commissie was blij verrast met de vlaai van de maand en er wordt achter de schermen dan ook gekeken of en hoe het jeugdcarnaval in Blaosdonk door kan gaan. De vlaai werd dus hartelijk ontvangen en later die middag in stukken gesneden en thuis bezorgd bij de commissieleden. 

Wij wensen jeugdprins Mika, jeugdprinses Evi, jeugdadjudant Roy en de hele jeugdraad ondanks alles toch een hele fijne carnaval met het motto: ''Kom maar op met die discobal, wij vieren met z'n allen het digitale carnaval''

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug