Luister
muziek
20 mei 2021 - 18:00
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand mei voor Eetpunt Sterksel

STERKSEL - Donderdagmorgen 20 mei werd de vlaai van de maand mei uitgereikt. Ditmaal werden de vrijwilligers van het Eetpunt Sterksel in het zonnetje gezet met een overheerlijke vlaai van Bakker Vedder. 

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Iedere maand koken de vrijwilligers van het Eetpunt voor bijna veertig gasten een heerlijke maaltijd. Normaliter komen zij gezellig eten in De Valentijn aan gedekte tafels maar sinds corona ons stevig in de greep heeft worden de maaltijden thuis bezorgd bij de gasten in Heeze, Leende en Sterksel. 

Eetpunt Sterksel bestaat bijna twintig jaar en één van de initiatiefneemsters is José Beenders. Zij is sinds de oprichting in 2001 nauw betrokken bij de maandelijkse kookkunsten van de vrijwilligers en bedenkt de menu's. ''Deze maand hebben we een heerlijk menu met asperges die geschonken zijn door Bax Asperges uit Leende. Zo krijgen we vaker spullen van bijvoorbeeld de Spar of groente van Wim Stolp. Daar zijn we erg mee geholpen'', vertelt José. Eetpunt Sterksel kan nog enkele gasten gebruiken dus heb je interesse om een keer aan te schuiven als gast bij Eetpunt Sterksel, neem gerust contact op met José Beenders op telefoonnummer 06-10194456.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug