Luister
muziek
4 december 2021 - 19:00
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand december voor Vriendenkring Kapelstraat

HEEZE - Vrijdagavond 3 december werd de vlaai van de maand december uitgereikt. Ditmaal was de cameraploeg van Heeze-Leende24 in Heeze waar zij Vriendenkring Kapelstraat verraste met de vlaai van de maand december. Zij overvielen hen tijdens het ophangen van de kerstverlichting in Heeze. HWV is blij met de hulp van de wagenbouwers voor het ophangen van de verlichting. HWV sponsort hiermee de wagenbouwersgroep en heeft dit jaar steun gekregen van de gemeente in de vorm van coronasubsidie voor het vervangen van de verlichting door Ledverlichting.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Voor het vijfde jaar op rij was een delegatie van Vriendenkring Kapelstraat druk doende om de bijna zestig armaturen aan de lantaarnpalen op te hangen. Het was vrijdagavond koud, nat en guur maar dat kon de wagenbouwers niet deren. De tussenstop bij familie Van der Linden met een bakkie warme koffie en de vlaai van maand maakte veel goed. Ook een van de initiatiefnemers van de sfeerverlichting, Peter Beelen, kwam een kijkje nemen bij de vernieuwde sfeerverlichting die sinds 1998 het centrum van Heeze verlicht.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug