Luister
muziek
31 augustus 2022 - 14:30
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand augustus voor Mark Damen

HEEZE - De laatste zondag trok de grootste theaterparade van het land door het centrum van Heeze. De Brabanstedag beleefde de 63e editie afgelopen weekend. Een evenement dat volledig door vrijwilligers gedragen wordt. Niet gek dat er al verschillende commissies al een keer de vlaai van de maand hebben mogen ontvangen. Ook deze maand gaat de vlaai van de maand naar iemand die een echt Brabantsedaghart heeft en zich al deccinalang belangenloos inzet voor de Brabantsedag. Zijn naam....Mark Damen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - DenCam Media
Advertentie

Naast zijn eigen wagenbouwersgroep Haisjô kunnen ook de andere wagenbouwersgroepen altijd een beroep doen op Mark en tableaux Mediamakers. Verder maakt Mark deel uit van de themacommissie van de Stichting Brabantsedag en is niets hem te gek wanneer het gaat om de Brabantsedag. De vlaai van de maand augustus is dan ook dik verdiend voor jou Mark!

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug