Luister
muziek
27 Oktober 2022 13:00
Deel dit artikel:

Halloween Heeze krijgt vlaai van de maand oktober

HEEZE - Het is weer bijna Halloween en ook in Nederland wordt het steeds populairder. In Heeze wordt dit jaar voor de derde keer een Halloween activiteit georganiseerd en in aanloop naar Halloween werd de organisatie van Halloween Heeze woensdagmorgen verrast met de vlaai van de maand oktober.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De organisatie bestaat uit Chantal van de Broek, Angelique Spaan en Hannie Berkers. Waar Chantal in het eerste coronajaar 2020 met de activiteit begon, groeit het jaarlijks door. Daardoor komt de organisatie handjes te kort en enkele sponsoren die deze griezelige maar leuke kinderactiviteit willen blijven ondersteunen. Voor dit jaar is alles geregeld maar voor volgend jaar zoeken ze zowel handjes in de organisatie als sponsoren zodat er naast de looproute langs de snoephuisjes ook een spooktocht georganiseerd kan worden zoals in 2021 het geval was. Heb je hier interesse is, geef je dan snel op via halloweenheeze@hotmail.com. De Halloweentocht in Heeze is zaterdag 29 oktober en begint om 19.00 uur bij dw COOP supermarkt aan het Ten Borchwardplein in Heeze.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug