Luister
muziek
24 November 2022 17:00
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand november voor Erwin Geurts

LEENDE - Woensdagmiddag 23 november werd de vlaai van de maand november uitgereikt in Maarheeze. Nu zul je denken hoe kan dat nou? Erwin Geurts uit Leende werkt bij RH Techniek in Maarheeze en werd daar op zijn werk verrast door Piet met de vlaai van de maand; een overheerlijke abrikozen Vedder.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Totaal verrast voor Erwin kwam de cameraploeg van Heeze-Leende24 binnen bij RH Techniek en wist hem in het zonnetje te zetten voor zijn inzet voor Leende. De redactie heeft al een aantal keer een mailtje ontvangen met de nominatie voor zijn inzet voor Leende. De carnaval, TOB, zijn inzet tijdens de intocht van Sinterklaas....als je hulp nodig hebt, bel je Erwin. Hij is altijd bereid te helpen om het dorp levendig en gezellig te houden. Kortom, de vlaai van de maand is meer dan verdiend voor deze man!

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug