Luister
muziek
23 februari 2023 - 07:00
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand februari voor CG de Mafklappers uit Blaosdonk

LEENDE - Woensdagmiddag werd de vlaai van de maand februari uitgereikt in Leende. CG de mafklappers uit Blaosdonk, een groep jonge en zeer enthousiaste wagenbouwers hebben net als vele Blaosdonkers enorm genoten can carnaval en deze groep met name van de optocht. Zij deden voor de eerste keer mee dit jaar maar wat een energie en wat een plezier.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - DenCam Media
Advertentie

Door ouders, opa's, oma's, ondernemers en sponsoren heeft deze groep mee kunnen doen aan de optocht en is dit een van de groepen in ontwikkeling die graag wil doorgroeien als groep die grote wagens bouwt. Prachtige carnavalsdromen en laten we hopen dat deze werkelijkheid wordt. Laat de vlaai van de maand een stimulans zijn on lekker met z'n allen door te gaan!

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van Heeze-Leende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug