Luister
muziek
28 December 2023 17:00
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand december voor Jan-Willem Reiling

LEENDERSTRIJP - Donderdagochtend 28 december werd Jan-Willem Reiling verrast met de vlaai van de maand december. Jan-Willem is al een aantal jaren vorst van CV De Lindse Blaos. Hij volgde Jan Bekkers op als vorst en wist de carnavalsvereniging in Leende springlevend te houden. Als voorzitter van deze mooie vereniging zorgt hij samen met alle vrijwilligers, commissieleden en helpende handjes jaarlijks voor een spetterende carnaval in Lind.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Een grandioze optocht, de knallende jeugdoptocht, een spetterend jeugdcarnaval, het tonpraoten en ga zo maar door. De agenda zit vanaf d'n elfde van d'n elfde het hele seizoen vol om carnavalminnend Leende een feestelijke carnaval te geven. Als voorzitter en vorst van CV De Lindse Blaos heeft Jan-Willem de vlaai van de maand december dik verdiend!

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit onze gemeente nomineren voor de vlaai van de maand, stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en wie weet staat de cameraploeg van Heeze-Leende24 volgende maand wel bij jou voornde deur met een heerlijke vlaai van Bakkerij Vedder!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug