Luister
muziek
1 februari 2024 - 13:00
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand januari voor vertrekkende burgemeester

STERKSEL - Dinsdagavond 30 januari werd burgemeester Paul Verhoeven thuis in Sterksel verrast met de vlaai van de maand januari. Naast het camerateam van Heeze-Leende24 was ook Tamboerkorps NAT aanwezig die een mooie serenade brachten aan de vertrekkende burgemeester en zijn vrouw Gerda.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - HBL Fotografie
Advertentie

Zoals iedereen weet stopt Paul Verhoeven als burgemeester van onze gemeente en is woensdag 31 januari zijn laatste werkdag. Iedereen neemt op een eigen manier afscheid van Paul. Tamboerkorps NAT wilde graag een serenade brengen en onze redactie had een mooie nominatie binnengekregen voor de vlaai van de maand. Op deze manier werden Paul en Gerda dubbel verrast dinsdagavond. Na achttien jaar burgemeester is het wel geweest voor Paul en gaat hij met pensioen. De vlaai van de maand, aangeboden door Bakker Vedder, is dan ook meer dan verdiend.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit onze gemeente nomineren voor de vlaai van de maand, stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en wie weet staat de cameraploeg van Heeze-Leende24 volgende maand wel bij jou voornde deur met een heerlijke vlaai van Bakkerij Vedder!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug