Luister
muziek
09 April 2024 11:30
Deel dit artikel:

Vlaai van de maand april voor tuinploeg van Heezer kerk

HEEZE - Maandagmiddag 8 april werd de tuinploeg van de kerk in Heeze verrast met de vlaai van de maand april. De ploeg van ongeveer tien personen zorgt ervoor dat de tuin rondom de kerk er altijd netjes bij ligt en ook het kerkhof ziet er altijd verzorgd uit.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De afgelopen maanden kwam daar echter veel extra werk bij voor de tuinploeg. Bijna 100m3 zand werd er aangevoerd om verzakkingen bij graven op te vullen. Door de vele regenval van de laatste maanden is er veel zand weggespoeld. Hierdoor ontstonden er gevaarlijke situaties en moest het kerkhof zelfs even dicht. Inmiddels is de begraafplaats alweer enkele weken open en ligt alles er weer netjes bij. De tuinploeg steekt iedere maandag de handen de mouwen, al vele jaren. Daarom is de vlaai van de maand dan ook meer dan verdiend voor de tuinploeg.

De vlaai van de maand, aangeboden door Bakker Vedder, is dan ook meer dan verdiend.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit onze gemeente nomineren voor de vlaai van de maand, stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en wie weet staat de cameraploeg van Heeze-Leende24 volgende maand wel bij jou voornde deur met een heerlijke vlaai van Bakkerij Vedder!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug