Luister
muziek
03 Juni 2024 16:00
Deel dit artikel:

VVD Café in Leende: ontmoet wethouder Robert Groenewoud en praat mee

LEENDE - Beste politiek geïnteresseerden, het is weer tijd om elkaar te ontmoeten! Op dinsdag 4 juni 2024 organiseert de VVD Heeze-Leende het tweede VVD Café van dit jaar. De bijeenkomst vindt plaats in ontmoetingsplaats 'De Schammert' in Leende.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Deze avond neemt wethouder Robert Groenewoud je mee in de in- en uitgaven van onze gemeente. Vanuit zijn rol als wethouder Financiën en Ruimtelijke Ontwikkeling en zijn bestuurservaring van de afgelopen jaren, geeft hij graag een toelichting op het huishoudboekje van de gemeente. Dit boekje is een belangrijke leidraad voor de activiteiten en keuzes van zowel de gemeenteraad, het college van B&W, als de ambtelijke organisatie.

Het profiel van onze gemeente dwingt ons tot specifieke keuzes. Wat staat onze gemeente te wachten en waar heb jij een mening over of oplossing voor? We gaan graag met je in gesprek. Praat mee en doe met ons mee!

Je hoeft geen VVD-lid te zijn, iedereen is van harte welkom. Kom vooral gezellig binnenlopen! We starten om 20:00 uur en rond 21:15 uur is de eerste borrel en bitterbal op kosten van de VVD.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug