Luister
Live
27 november 2019 - 18:25
Deel dit artikel:

Praat mee over wonen in Heeze-Leende

HEEZE-LEENDE - Op donderdagavond 28 november staat in ’t Perron wonen centraal. De VVD Heeze-Leende wil met de inwoners van Sterksel, Leende, Leenderstrijp en Heeze in gesprek over wat de behoeften zijn en over welke ideeën er leven voor het wonen in de dorpen en in het buitengebied.

heeze-leende24

Welke woningvoorraad is nodig in Heeze-Leende om ook in de toekomst aan de behoeften te voldoen? Om geen slaapdorpen te worden, is het belangrijk dat ook jongeren en jonge gezinnen in de dorpen willen en kunnen wonen. En gezien het relatief grote aantal 60-plussers en het lang zelfstandig wonen van ouderen ligt er een uitdaging om voldoende passende woningen beschikbaar te krijgen.

Dat is niet van de ene op de andere dag geregeld, dus er moet beweging komen. De VVD Heeze-Leende ziet dat en wil graag met inwoners van Heeze-Leende in gesprek komen. Wat leeft er? Zijn er ideeën om hiermee aan de slag te gaan? “We komen bijvoorbeeld heel graag in gesprek met jongeren. Politiek en daarmee beleid lijkt vooral iets te zijn van mensen boven de 40. Maar als het om het ontwikkelen van onze dorpen gaat, dan zou dat vooral ook voor en met jongeren moeten zijn.”, zo geeft VVD-fractielid Miranda ten Hout (41) aan.

Daarom is er op 28 november om 20.00 uur een ‘In gesprek met de VVD’ met als thema wonen. VVD-statenlid Wilma Dirken neemt ons mee in de beelden die er in de provincie zijn, waarna we interactief in gesprek willen gaan. De inloop is vanaf 19.30 uur. Na afloop is er volop gelegenheid om onderling een praatje aan te knopen.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug